Modrá pyramida pomůže svým klientům i po skončení splátkových moratorií

I po skončení splátkových moratorií je Modrá pyramida připravena individuálně pomoci svým klientům, kteří budou v důsledku aktuální situace potřebovat úlevy v dalším splácením závazků. Klienti budou mít možnost požádat za pomoci on-line formuláře na webových stránkách o úlevy formou odložení splátek jistiny nebo celých splátek na období 3 měsíců.

 

Ke konci září Modrá pyramida umožnila svým klientům odložit splácení u 6 364 úvěrů, přibližně 14 % klientů s odloženými úvěry se již vrátilo ke splácení. „Během první vlny pandemie covid-19 jsme se snažili klientům vyjít maximálně vstříc v rámci úlev splácení a díky tomu jsme jim pomohli znovu se finančně nastartovat. Nyní se budeme klientům věnovat individuálně a budeme se snažit nalézt cestu a možnosti, jak jim i nadále pomoci v této nelehké době,“ říká Pavel Jirák, generální ředitel Modré pyramidy.

Na webových stránkách Modré pyramidy klienti brzy naleznou on-line formulář, pomocí něhož budou moci podat žádost o úlevy formou odložení splátek jistiny nebo celých splátek na období 3 měsíců. Klienti s končící ochrannou dobou jsou v těchto dnech informováni o možnosti úlevy ve splácení e-mailem. Na rozdíl od ochranných dob budou vyhodnocovány schopnosti klienta splácet a bude s ním uzavřena dohoda o úlevě. „Pro klienty nabízíme dvojí řešení. Platit dočasně méně, tedy že jim odložíme splácení jistiny, nicméně úrok budou splácet i nadále. Nebo neplatit dočasně žádné splátky, tedy že jim odložíme splácení jistiny i úroku,“ dodává Jirák.

Podrobnější informace naleznete zde: https://www.modrapyramida.cz/podpora/potize-se-splacenim