Web Modré pyramidy se stal vítězem ve světové soutěži pořádané společností Kentico

Modrá pyramida zcela ovládla světový žebříček o nejlepší webové stránky v oblasti finančních služeb. Soutěž Site of the Year každoročně vyhlašuje společnost Kentico, jejíž řešení pro správu webových stránek, internetových obchodů a digitálního marketingu denně pomáhá tisícům firem po celém světě.

Webové stránky Modré pyramidy mají zcela nový a moderní vizuální styl od poloviny prosince loňského roku. Uživatel velmi jednoduše a rychle najde přesně to, co potřebuje. Tým Marketingu na nich pracoval přibližně osm měsíců a jsem velmi rád, že již nyní sbírá první uznání. Ocenění od společnosti Kentico si velice vážíme, nicméně je to ocenění nejen naší práce, ale především našich klientů, od kterých denně dostáváme zpětnou vazbu. S tou následně pracujeme tak, aby byl náš web co nejvíce personalizovaný a přehledný. I díky tomu můžeme našim klientům usnadnit cestu za jejich vysněným bydlením,“ říká Ondřej Suchý, marketing manager Modré pyramidy.

Odborná porota společnosti Kentico vyhlašuje soutěž Site of the Year každoročně. Zároveň uděluje i mini ocenění během roku, a to každý měsíc. Na webových stránkách www.modrapyramida.cz se odborné porotě nejvíce líbila nová informační architektura, která byla ušita na míru potřebám a zájmům návštěvníků webu. Navíc se podařilo automatizovat některé procesy a zjednodušit tak správu webu. Na vývoji webových stránek pomáhala Modré pyramidě i společnost ACTUM Digital.