Vylepšili jsme MP Home

Aplikaci MP Home využívá už 12 000 klientů

Modrá pyramida spustila před dvěma měsíci aplikaci MP Home pro chytré telefony a už má hned dvě dobré zprávy. Používá ji více než 12 000 klientů a ke stažení je vylepšená verze 1.1.0. Modrá pyramida tak plní slib, že se spuštěním aplikace to nekončí a MP Home se stává významným pomocníkem a průvodcem, který klientům usnadňuje cestu za vysněným bydlením.

Novinkou jsou hlavně zprávy a oznámení do aplikace

Klient obdrží přímo do aplikace důležité zprávy, které souvisí především s průběhem sjednaného úvěru. Dozví se například, že je jeho žádost schválena, že jsou peníze na cestě, nebo že už je úvěr splacen. Kromě toho mu v aplikaci připomeneme i to, že by si měl v novém bydlení vyřídit smlouvy na elektřinu, plyn a vodu, změnit adresu trvalého bydliště, nebo dokonce že mu brzo skončí platnost občanky. Pokud má klient současně aktivovaná oznámení do aplikace (push notifikace), na zaslanou zprávu ho tímto způsobem upozorníme, tedy aniž by měl aplikaci spuštěnou nebo ji musel spouštět.

Novinek, o které Modrá pyramida nyní MP Home vylepšuje, je však více.

Aplikaci MP Home připravila Modrá pyramida ve spolupráci se společností Cleverlance. Je dostupná pro mobilní telefony se systémem Android od verze 6 i iOS od verze 10 a je zdarma. Protože je prioritou bezpečí dat klientů, je třeba mít pro přístup do aplikace přihlašovací údaje, které klient snadno získá u svého poradce. Do telefonu si aplikaci mohou stáhnout noví i stávající klienti, kteří si u Modré pyramidy sjednají úvěr nebo stavební spoření, nebo již aktivní smlouvu o stavebním spoření či úvěru mají.

Více informací na www.mphome.cz.