U Modré pyramidy nyní stavební spoření s Prémií 3000 Kč

Modrá pyramida spouští jarní bonusovou akci, v rámci které poskytne ke všem nově uzavřeným smlouvám o stavebním spoření prémii ve výši 3 000 Kč. Pro její získání stačí založit stavební spoření a do čtyř následujících měsíců vložit vklad ve výši alespoň 1 % ze sjednané cílové částky. Akce bude probíhat během dubna a května.

Maximální akční bonus získá každý, kdo si založí u Modré pyramidy smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou 300 000 Kč a do čtyř následujících měsíců vloží vklad ve výši alespoň 3 000 Kč. Nabídka v sobě kombinuje jak finanční prémii ve výši poplatku za sjednání smlouvy až 3 000 Kč, tak i úrokový bonus + 0,5 % p.a. Tím klient získá stavební spoření s cílovou částkou až 300 000 Kč zdarma s celkovým ročním zhodnocením vkladů 3,76 %. Akce platí od 20. dubna do 29. května 2020.

„Ukazuje se, že stavební spoření je mezi lidmi stále populární. Jen od začátku letošního roku uzavřeli klienti u Modré pyramidy téměř 15 000 nových smluv stavebního spoření. Za loňský rok pak téměř 90 tisíc smluv. Jsem rád, že můžeme i díky bonusovým akcím pomoci lidem efektivně zhodnotit jejich finance a oni je pak mohou v budoucnu chytře investovat třeba do pořízení nového bydlení,“ říká Martin Sikora, manažer Produktů a Customer Intelligence Modré pyramidy.