Novinky v aplikaci MP Home

Historie transakcí i přehled dokumentů na jednom místě

Vloni na podzim Modrá pyramida spustila aplikaci MP Home pro chytré telefony, kterou si doposud stáhlo víc než 20 000 uživatelů. Teď je ke stažení její vylepšená verze 1.2.0., ve které přibyla možnost procházet si historii transakcí a dohledat dokumenty od Modré. Aplikace MP Home je tak výrazným pomocníkem pro klienty na jejich cestě k vysněnému bydlení.

Nová funkce – transakční historie

Historii transakcí klienti najdou po kliknutí na detail služby ­– úvěru nebo stavebního spoření. Údaje se zobrazuji i zpětně za celou dobu trvání služby. Transakce jsou seřazeny chronologicky a rozděleny po jednotlivých letech. Klient v nich navíc může snadno filtrovat podle typu účtu, data od–do, částky od–do, příchozí/odchozí transakce, či zda se jedná o spoření nebo úvěr.

Dokumenty od Modré na jednom místě

Otevření aplikace MP Home – záložka Šanon – sekce Od Modré. Jen tato tři kliknutí stačí a klient nově najde přehledně a na jednom místě všechny potřebné dokumenty od Modré pyramidy. Mezi ně patří např. potvrzení o vzniku/změně stavebního spoření, žádost a smlouva k úvěru, smluvní dokumenty, zástavní smlouva k nemovitosti, roční výpisy ze stavebního spoření nebo roční výpis z úvěru.  

Obě nové funkce reagují na podněty a požadavky našich klientů. Věříme, že pro ně budou vítanou novinkou, kterou doteď v aplikaci MP Home postrádali. Klienti s povolenými automatickými aktualizacemi nemusí dělat nic a aplikace se jim zaktualizuje sama. Ostatní si můžou novou verzi stáhnout v Google Play nebo App Store,“ říká Jan Čeřovský, manažer Digitálních služeb Modré pyramidy.

Aplikaci MP Home připravila Modrá pyramida ve spolupráci se společností Cleverlance. Je dostupná pro mobilní telefony se systémem Android od verze 6 i iOS od verze 10 a je zdarma. Protože bezpečí dat klientů je prioritou, je třeba mít pro přístup do aplikace přihlašovací údaje, které klient snadno získá u svého poradce. Do telefonu si aplikaci mohou stáhnout noví i stávající klienti, kteří si u Modré pyramidy sjednají úvěr nebo stavební spoření, nebo již aktivní smlouvu o stavebním spoření či úvěru mají. Více informací na www.mphome.cz