Modrá pyramida umožní svým klientům úlevy ve splácení

Modrá pyramida si plně uvědomuje negativní dopady epidemie COVID-19 na finanční situaci některých svých klientů, kterým se v souvislosti s aktuální mimořádností dočasně sníží příjmy. V tomto nelehkém životním období je jim připravena pomoci, a to i formou úlevy ve splácení. Klienti, kteří využívají úvěry na bydlení od Modré pyramidy, tak mohou žádat o odklad splátek až o tři měsíce. Nabídka se vztahuje na fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Česká republika zažívá v těchto dnech v souvislosti s šířením koronaviru COVID-19 nelehké období a čelí nebývalým výzvám. I svět financí je tak vystaven nové zkoušce. Modrá pyramida je solidární s touto tíživou situací, a proto jsme se rozhodli vyjít vstříc našim klientům, kterých se epidemie nejvíce dotkne. Věřím, že jim tímto krokem jejich situaci alespoň trochu ulehčíme. Klient, spolupráce a respekt jsou u nás vždy na prvním místě,” říká Pavel Jirák, generální ředitel Modré pyramidy.

Pro bližší informace se klienti mohou obracet na e-mailovou adresu podpora.splaceni@mpss.cz.