Modrá pyramida posiluje v digitálních službách

Nový tým Digitálních služeb povede od 1. srpna Jan Čeřovský

Modrá pyramida posiluje své zaměření na digitalizaci služeb pro klienty a proto rozšiřuje svůj manažerský tým o Jana Čeřovského, který od 1. srpna vede tým Digitálních služeb.

Před nástupem do Modré pyramidy pracoval Jan Čeřovský 7,5 roku pro Air Bank, kde měl na starosti vedení mobilního bankovnictví My Air a jak sám říká: „Byla to skvělá zkušenost, na zelené louce jsme postavili jednu z nejúspěšnějších bankovních aplikací na českém trhu.“ Kromě jiného se účastnil klíčových inovačních projektů a staral se o osvětu v oblasti moderních technologií.

Jan Čeřovský vystudoval obor Informační management na Univerzitě v Hradci Králové. Pět let pracoval jako business konzultant na straně dodavatele bankovního a pojišťovacího softwaru u společnosti BSC Praha a podílel se na projektech pro přední finanční skupiny, jako jsou například Raiffeisenbank (pobočkové řešení pro bankéře) nebo Allianz (online prodej cestovního a auto pojištění).

 

Všechny své dosavadní zkušenosti ze zahraničí a českého bankovního prostředí chci nyní využít pro masivní rozvoj digitálních služeb Modré pyramidy. Máme společný cíl – vytvořit z Modré pyramidy lídra digitálních služeb nejen mezi stavebními spořitelnami. Chceme klientům poskytovat jednoduché a srozumitelné služby s důrazem na kvalitní zákaznickou zkušenost,“ říká Jan Čeřovský.

Janu Čeřovskému je 39 let, je ženatý a má dvě dcery. Mezi jeho koníčky patří sport, wellness, moderní technologie a cestování. Ve svém volném čase se věnuje především rodině a přátelům.