Modrá pyramida nově nabízí zpracování úvěru i ocenění nemovitosti zdarma

Modrá pyramida přináší klientům novou a pestrou škálu benefitů, které jim mohou výrazně usnadnit cestu za vysněným bydlením. Zpracování úvěru i ocenění nemovitosti mohou nyní získat zdarma a s pohotovostní formou úvěru budou mít navíc na výběr bydlení dostatek času díky prodloužení lhůty. Obě akce odstartovaly v půlce dubna. Nabídka zpracování úvěru i ocenění zdarma platí až do konce května a prodloužení lhůty u pohotovostních úvěrů až do konce července.

Modrá pyramida reaguje na opatření související s pandemií COVID-19 a související očekávané ochlazení nemovitostního trhu a prodlužuje u pohotovostního úvěru lhůtu na výběr bydlení z 12 na 18 měsíců. Nabídka platí pro všechny nové žádosti o Hypoúvěr podané od 15. 4. 2020 do 31. 7. 2020.

Klienti mohou také nyní získat zpracování úvěru i ocenění nemovitosti zdarma. Ušetřit by tak mohli až několik tisíc korun. S ohledem na aktuální situaci a obtížně predikovatelný vývoj cen nemovitostí se u Modré pyramidy stává nejpopulárnějším produktem právě Hypoúvěr s pohotovostní formou čerpání. Díky ní má klient připraveny prostředky na nákup nemovitostí s předstihem, tedy dříve, než nalezne svou vysněnou nemovitost. Neunikne mu tak žádná příležitost, která se na nemovitostním trhu může v této turbulentní době vyskytnout.