Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Zářijová nabídka Hypoúvěru

Zářijová nabídka Hypoúvěru

V Praze dne 30. srpna 2013

Pro měsíc září připravila Modrá pyramida akční nabídku Hypoúvěru, která platí pro žádosti o úvěr podané v období od 3. do 30. září 2013. Pro toto období platí speciální nabídka garantované sazby 3,34 % p.a. u Hypoúvěru 85 a také  zpracování úvěru a ocenění nemovitosti ZDARMA.

Hypoúvěr je určen především na pořízení bydlení nebo na rozsáhlejší rekonstrukci. Modrá pyramida ho poskytuje již od výše 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, které má v osmi velkých městech České republiky.

Přílohy: PDF icon Zářijová akční nabídka Hypoúvěru Modré pyramidy_30082013