Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Valentýnský posel lásky od Modré pyramidy

Valentýnský posel lásky od Modré pyramidy

Mluvící MOPY potěšil na 150 000 lidí.
Oblíbené mluvící pohlednice s veselým psem Mopym, které pro stavební spořitelnu Modrá pyramida vytváří agentura MEDIA FACTORY, zaznamenaly u českých uživatelů internetu nebývalý úspěch. Během pouhých tří dnů trvání valentýnské kampaně si mluvící pohlednici poslalo na 150 000 zamilovaných.
Mluvící pohlednice nabízí Modrá pyramida návštěvníkům svých webových stránek již od podzimu 2008. Psí maskot stavební spořitelny tak potěšil velké množství českých uživatelů internetu různými motivy jako např. přáním k Vánocům či Novému roku. Pozitivní zprávou je, že agentura MEDIA FACTORY již chystá další pokračování Mopyho pozoruhodného příběhu v pohlednicích a dalších zábavných aplikacích.
Galerie typových postaviček psa Mopyho a tematických prostředí se neustále rozrůstá a inspiruje uživatele k vytváření rozličných sdělení svým blízkým. Valentýnská kampaň paletu opět obohatila, a přestože trvala jen od 12. do 14. února 2009, oslovila velké množství uživatelů internetu. V průběhu tří dnů si tak v aplikaci přehráli téměř 150 000 originálních valentýnek. A zbrusu nové pohlednice budou připraveny k odeslání již brzy. Třeba také vy od někoho dostanete veselou pohlednici, na níž bude Mopy svým podmanivým hlasem prozpěvovat Hody, hody doprovody a nad hlavou mávat pomlázkou……
"Neustále stoupající obliba mluvících pohlednic se psem Mopym nás nesmírně těší. Opět se ukazuje, že člověk je tvor hravý, a právě hravým a kreativním lidem je celá aplikace určena. Zároveň je třeba si přiznat, že vyvíjet takovouto aplikaci je radostí také pro nás," říká Tomáš Klečka, Senior Project Manager společnosti MEDIA FACTORY Czech Republic, a. s.
Vyspělá technologie Text-to-Speech (TTS) umožňuje během několika málo okamžiků přeměnit jakýkoliv psaný text do zvukové stopy, takřka k nerozeznání od skutečného lidského hlasu.
Stávající i potenciální zákazníci Modré pyramidy tak mohou dát při tvorbě vlastní originální pohlednice zcela volný průchod své kreativitě. Nechte se inspirovat a také vy potěšte své přátele originální mluvící pohlednicí na www.modrapyramida.cz.

Přílohy: PDF icon Valentýnský posel lásky od Modré pyramidy