Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > U Modré pyramidy nyní Moudré spoření „2+2“ navíc s prémií 2000 Kč

U Modré pyramidy nyní Moudré spoření „2+2“ navíc s prémií 2000 Kč

V Praze dne 3. října. září 2011
Od dnešního dne je možné u Modré pyramidy založit Moudré spoření s oblíbenou akční nabídkou „2 % + 2 %“ a nově navíc s prémií až 2000 Kč. Hlavní výhodou je nadstandardní zhodnocení prostředků, které klient vloží na svůj účet. K běžným 2 % úroku z vkladu totiž Modrá pyramida nabízí další zvýhodnění v podobě dodatečného úroku ve výši 2 %. Klient tak může počítat s tím, že částka, kterou vloží na svůj účet v průběhu tzv. upisovacího období, které trvá čtyři měsíce po přijetí Návrhu na uzavření smlouvy, bude úročena bezkonkurenční úrokovou sazbou 4 % po dobu jednoho roku.
Díky prémii 2000 Kč navíc klient získá tuto výhodnou smlouvu až do cílové částky 200 000 Kč zcela ZDARMA, tzn. bez poplatku za uzavření smlouvy.
Podmínky jsou velice jednoduché - stačí si založit stavební spoření u Modré pyramidy do 1. ledna příštího roku s maximální cílovou částkou 1 000 000 Kč a vložit na svůj účet stavebního spoření minimálně 10 000 Kč pro úrokové zvýhodnění, resp. 20 000 Kč pro optimální využití úrokového zvýhodnění a finanční prémie.
Modrá pyramida přišla jako první s nabídkou úrokového zvýhodnění k účtu stavebního spoření již v roce 2010 a tento produkt si velmi rychle získal velkou oblibu mezi klienty a veřejností. Důkazem je výrazný úspěch v prestižní soutěži Hospodářských novin – Nejlepší banka a pojišťovna 2011. V této soutěži obsadil produkt Moudré spoření 2. místo v kategorii BANKOVNÍ INOVÁTOR, o kterém hlasovali klienti a veřejnost. „Cena je o to hodnotnější, že byl náš produkt hodnocen v jedné kategorii nejen se všemi produkty stavebních spořitelen, ale se všemi finančními produkty na českém trhu,“ uvedl Martin Sikora, vedoucí Oddělení řízení produktů a segmentů Modré pyramidy.

Přílohy: PDF icon U Modré pyramidy nyní Moudré spoření „2+2“ navíc s prémií 2000 Kč