Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Stavební spoření pro nové klienty u Modré pyramidy ZDARMA

Stavební spoření pro nové klienty u Modré pyramidy ZDARMA

Modrá pyramida navazuje na svou úspěšnou kampaň na konci loňského roku a přichází s další zvýhodněnou nabídkou stavebního spoření.

Od dnešního dne, tedy od 1. března až do konce dubna 2010 je možné uzavřít stavební spoření u Modré pyramidy zdarma.

Smlouvu zdarma, tedy bez poplatku za uzavření získá ten, kdo uzavře  novou smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou 200 000 Kč a do konce května vloží alespoň 20 000 Kč, nebo s cílovou částkou 100 000 Kč a vloží do konce května 10 000 Kč.  Výhodu v podobě slevy na poplatku získá ale i ten, kdo bude chtít uzavřít smlouvu s jinou cílovou částkou v rozmezí od 100 000 do 400 000 Kč.

Jarní nabídka Modré pyramidy je určena především  pro nové klienty, ale jistě osloví i  stávající klienty, kteří nemají u Modré pyramidy čistě spořící smlouvu, neboť  čerpají přidělený nebo překlenovací úvěr.

K rozhodnutí  uzavřít smlouvu o stavebním spoření jistě přispěje tato aktuální nabídka Modré pyramidy i hlavní výhody stavebního spoření:  státní podpora až 3 000 Kč ročně, úročení 2 % p.a., pojištěné vklady až do výše 50 000 euro.

Přílohy: PDF icon Stavebni sporeni ZDARMA 1.3.2010