Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Stavební spoření pro nejmenší u Modré pyramidy zdarma a jarní nabídka prodloužena do konce června

V Praze dne 3. 5. 2010

Od května až do konce září nabízí Modrá pyramida stavební spoření pro nejmenší zdarma. Dětem narozeným v loňském a letošním roce mohou rodiče založit stavební spoření zdarma. Pokud do konce září dětem uzavřou smlouvu s cílovou částkou 150 000 Kč, nebudou platit poplatek za uzavření. Na účet dětí mohou spořit nejen rodiče, ale i například babičky a dědečkové. Stavební spoření pro nejmenší

se tak může stát vhodným dárkem do kolébky nebo k prvním narozeninám.

Modrá pyramida zároveň prodloužila svou jarní nabídku až do konce června je možné uzavřít stavební spoření u Modré pyramidy zdarma.

Smlouvu zdarma, tedy bez poplatku za uzavření získá ten, kdo do konce června uzavře novou smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou 200 000 Kč a do konce července vloží alespoň 20 000 Kč, nebo s cílovou částkou 100 000 Kč a vloží do konce července 10 000 Kč. Výhodu v podobě slevy na poplatku získá ale i ten, kdo bude chtít uzavřít smlouvu s jinou cílovou částkou v rozmezí od 100 000

do 400 000 Kč.

Tato nabídka Modré pyramidy je určena především pro nové klienty, ale jistě osloví i stávající klienty, kteří nemají u Modré pyramidy čistě spořící smlouvu, neboť čerpají přidělený nebo překlenovací úvěr.

Přílohy: PDF icon Stavební spoření u Modré pyramidy zdarma