Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Spoření i Hypoúvěr u Modré pyramidy nyní ještě výhodněji

Spoření i Hypoúvěr u Modré pyramidy nyní ještě výhodněji

V Praze dne 12. 1. 2009 - Modrá pyramida přichází s ojedinělou nabídkou. Uvítají ji nejen ti, kteří si chtějí založit novou smlouvu o stavebním spoření, ale i ti, kteří uvažují o úvěru na rekonstrukci bydlení nebo na pořízení bytu či rodinného domu.

Ten, kdo ode dneška do konce února uzavře novou smlouvu o stavebním spoření u Modré pyramidy s cílovou částkou od 250 do 400 tisíc korun, získá slevu na poplatku 500 korun. Nabídka se týká prvních 5 000 smluv.

Od příštího týdne - tedy od 19. ledna až do konce února nabízí Modrá pyramida sníženou úrokovou sazbu Hypoúvěru a Hypoúvěru Garant o 0,3 % p.a. Toto snížení platí pro ty klienty, kteří si zároveň založí Modré konto nebo Modré konto Plus - ti, co tak neučiní, mohou počítat se snížením o 0,2 % p.a.

Úroková sazba Hypoúvěru tak bude začínat již na 4,24 % p.a. a kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s roční úrokovou sazbou 4,54 %. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 4,79 % p.a.. Akční nabídka se nevztahuje na Hypoúvěr 100 a Hypoúvěr Garant 100.

Pokud chce klient využít těchto výhod, ale peníze čerpat později, může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Přílohy: PDF icon Spoření i Hypoúvěr u Modré pyramidy nyní ještě výhodněji