Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > RYCHLOÚVĚR, NOVINKA PRO KLIENTY MODRÉ PYRAMIDY

RYCHLOÚVĚR, NOVINKA PRO KLIENTY MODRÉ PYRAMIDY

Modrá pyramida připravila pro své klienty unikátní nabídku: úvěr do 300 000 Kč s vyřízením do 24 hodin

Modrá pyramida přichází na trh s novinkou. Pod názvem Rychloúvěr nabízí svým stávajícím klientům rychlé a jednoduché řešení běžných modernizací a rekonstrukcí bydlení, jako je například zateplení fasády, výměna oken, modernizace koupelny nebo kuchyně. Klient si může půjčit až 300 000 Kč a hlavní předností je rychlé vyřízení - a to do 24 hodin, s minimem potřebných dokladů a bez nutnosti ručitele. A navíc pro klienty, kteří pravidelně spoří i bez dokládání příjmů.

Výhody Rychloúvěru:

• bez zajištění - tzn. bez nutnosti ručitele nebo zástavy nemovitostí
  • bez doložení příjmů (po splnění podmínek)
  • maximální výše úvěru 300 000 Kč
  • daňová úspora ze zaplacených úroků z úvěru
  • úroková sazba 6,29 % p.a. (při naspoření min. 20 % cílové částky) a 6, 59 % p..a. (bez akontace), a to při uzavření Modrého konta nebo Modrého konta plus

STAVEBNÍ SPOŘENÍ ON-LINE

Prostřednictvím aplikace Mojebanka Komerční banky mohou mít klienti Modré pyramidy přehled o svém spořicím i úvěrovém účtu a také uzavřít novou smlouvu o stavebním spoření. Klient tak nemusí navštěvovat pobočku banky ani si s bankou vyměňovat poštou tištěné dokumenty. To znamená, že vše vyřídí v pohodlí svého domova, včetně převodu peněz na svůj účet stavebního spoření. Tuto službu mohou klienti Modré pyramidy a Komerční banky využít hlavně před koncem roku, kdy zájem o stavební spoření již tradičně narůstá a klienti tak řeší jeho založení na poslední chvíli. Stačí mít přístup do aplikace Mojebanka od Komerční banky.

NOVĚ NA www.modrapyramida.cz

Po úspěšném uvedení webové televize přichází Modrá pyramida s další novinkou v elektronické komunikaci - spouští na svých webových stránkách novou sekci "zábava", kde kromě jiného najdete poprvé v ČR unikátní "mluvící pohlednice", které můžete poslat svým přátelům. Tato pohlednice umí "přeříkat" cokoliv, co napíšete.

Ke 30.9. 2008 dosáhly vklady klientů 61,3 mld. Kč a bilanční objem úvěrů 37,4 mld. Kč, celkem Modrá pyramida evidovala 843 tis. smluv o stavebním spoření s cílovou částkou 221 mld. Kč. Za tři čtvrtletí spořitelna poskytla 13 169 úvěrů v objemu 8,2 mld. Kč, uzavřela 109 071 smluv o stavebním spoření vč. navýšení a 17 315 tzv. modrých produktů, z nichž jsou nejoblíbenější Modré konto a Modré konto plus, Modrá kreditní karta , ale i Modrá půjčka.

Finanční výsledky Modré pyramidy v prvních devíti měsících roku byly velice dobré a management očekává, že trend růstu bude pokračovat i nadále. Kapitálová pozice je silná a pohybuje se vysoko nad požadovaným minimem. Investiční politika MPSS je velmi konzervativní, investiční portfolio Modré pyramidy zahrnuje pouze dluhopisy vydané Českou republikou a Komerční bankou. Úvěrové riziko klientů je pokryto obezřetným způsobem, za prvních devět měsíců tohoto roku nebyly zaznamenány žádné indikace zhoršování jeho kvality.

Vybrané klíčové finanční ukazatele:

Ukazatel 30.09.2007 30.09.2008
Čistý zisk (mil. Kč) 350,6 464,2
Kapitálová přiměřenost (%) 9,42 9,81
Objem klientských vkladů (mld. Kč) 58,7 61,3
Objem úvěrů - btto (mld. Kč) 29,5 37,4

Modrá pyramida je dynamickou stavební spořitelnou, která se profiluje jako "banka pro rodinu" a tomu odpovídá kvalita služeb i rozsah nabídky bankovních a pojišťovacích produktů. 100% akcionářem Modré pyramidy stavební spořitelny, a.s. je Komerční banka, a.s.

Přílohy: PDF icon Rychloúvěr, novinka pro klienty Modré pyramidy