Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Rychloúvěr Modré pyramidy s akční sazbou 4,99 %

Rychloúvěr Modré pyramidy s akční sazbou 4,99 %

V Praze dne 23. března 2015 Od dnešního dne až do konce května nabízí Modrá pyramida Rychloúvěr s akční garantovanou sazbou 4,99 % p.a. bez zajištění až do 700 000 Kč. Akční nabídka platí pro žádosti podepsané do 31. 5. 2015.

„Víme, že většina lidí plánuje modernizaci bydlení právě teď na jaře, a proto jim vycházíme vstříc. S Rychloúvěrem se mohou pustit do rekonstrukce, do pořízení nové koupelny i kuchyně nebo třeba do stavby bazénu. A když už se začne s rekonstrukcí bydlení, mohou si klienti dopřát rovnou i nové spotřebiče a nábytek. Peníze získají velice rychle, bez zajištění až do výše 700 000 Kč a díky mimořádně nízké garantované sazbě 4,99 % p.a. mohou mít například 100 tisíc korun jen za 840 korun měsíčně,“ uvádí Martin Sikora z marketingu Modré pyramidy.

V nedávném průzkumu společnosti Ipsos provedeném pro Modrou pyramidu odpovědělo 69 % dotázaných, že v horizontu jednoho roku plánují rekonstrukci nebo větší úpravu bytu či domu. Nejvíce dotázaných (45 %) plánuje vylepšit koupelnu nebo kuchyň, ale také zmodernizovat obývák nebo vyměnit podlahy. Kolem 20 % dotázaných se soustředí na snížení energetických ztrát – vymění okna, případně zateplí fasádu. Přibližně 80 % těch, kteří plánují využít na rekonstrukci úvěr, předpokládá, že si půjčí do 300 tisíc korun. 73 % všech dotázaných netuší, že mohou využít nezajištěný účelový úvěr, a to i v případě, že již na své bydlení čerpají hypoteční úvěr.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí je vhodný Rychloúvěr, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.

Přílohy: PDF icon Rychloúvěr Modré pyramidy s akční sazbou 4,99 %