Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Rychloúvěr Modré pyramidy nyní s nižší sazbou

Rychloúvěr Modré pyramidy nyní s nižší sazbou

V Praze dne 12. ledna 2015 S platností od dnešního dne snižuje Modrá pyramida úrokovou sazbu svého Rychloúvěru. Ten nyní nabízí s akční garantovanou sazbou 5,49 % p.a. bez zajištění až do 700 000 Kč. Akční nabídka platí pro žádosti podepsané do 28. 2. 2015.

Rychloúvěr je určen především pro klienty, kteří plánují vylepšení svého stávajícího bydlení. „Ať již klient plánuje celkovou rekonstrukci (včetně nákupu nového nábytku) nebo jen například zateplení fasády, výměnu oken, novou moderní koupelnu nebo kuchyň, případně potřebuje doplatit kupní cenu bytu, je nezajištěný Rychloúvěr ta pravá volba. Při investicích v řádu několika desítek i stovek tisíc korun není finančně a časově efektivní sjednávat hypoteční úvěr a podstupovat agendu související s jeho zajištěním nemovitostí. Na druhou stranu – klasické spotřebitelské úvěry jsou nákladné (úrokové sazby se běžně pohybují okolo 15 % ročně) a vzhledem ke krátké splatnosti zatěžuje výše jejich splátky neúměrně rodinný rozpočet,“ uvádí Martin Sikora z marketingu Modré pyramidy.

Rychloúvěr od Modré pyramidy získá klient s minimem potřebných dokladů, bez zajištění nemovitostí i bez nutnosti ručitele. Vyřízení je rychlé a vzhledem ke splatnosti až 15 let získá např. 300 000 Kč jen za 2 507 Kč měsíčně (více na www.modrapyramida.cz).

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení: například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.

Přílohy: PDF icon Hypoúvěr Modré pyramidy nyní s nižší sazbou