Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > OLYMPIC oslaví kulatiny na turné a Modrá pyramida bude u toho

OLYMPIC oslaví kulatiny na turné a Modrá pyramida bude u toho

V Praze dne 31. 8. 2012

Kapela Olympic připravuje velké podzimní turné spojené s oslavou padesáti let své existence a Modrá pyramida bude u toho.

Modrá pyramida se stala generálním partnerem sedmi koncertů kapely, které se odehrají ve sportovních halách za doprovodu Českého symfonického orchestru. První koncert bude 8. listopadu v Brně, následují Ostrava (10.11.), Olomouc (12.11.), Pardubice (16.11.), Liberec (20.11.), České Budějovice (27.11.) a na závěr Praha (1.12.)

„Je to padesát let stále nekončícího mejdanu a to je potřeba pořádně oslavit,“ říká k chystanému turné frontman kapely, Petr Janda. „Chceme zavzpomínat na všechno dobré, co nás za tu dlouhou dobu potkalo a hlavně poděkovat všem našim fanouškům za úžasnou přízeň, kterou nám po celou tu neuvěřitelnou dobu věnují,“ upřesňuje Janda. Motto koncertu je: „My už jiný nebudem“ a Olympic tak pojmenoval i svou nejnovější písničku.

Při příležitosti MODRÁ PYRAMIDA OLYMPIC TOUR spustila nyní Modrá pyramida webové stránky www.olympic50.cz, které podporují partnerství na tour. Na webových stránkách naleznou návštěvníci informace nejen k samotné koncertní šňůře, ale mohou zde nechávat své vzkazy kapele, soutěžit o vstupenky a nejrůznější dárky a dozví se také informace o nabídce produktů a služeb Modré pyramidy. Nechybí ani „cesta časem“, kde jsou zaznamenány nejdůležitější události ze života kapely, které se prolínají se zajímavostmi z finančního sektoru (např. vydání první platební karty s magnetickým proužkem, či průměrná mzda v ČSSR v roce 1975, aj.).

Turné bude podpořeno rozhlasovou, printovou a billboardovou kampaní. V současné době se připravuje také DVD, které obdrží jako bonus každý návštěvník ke vstupence. Modrá pyramida navíc věnuje každému účastníkovi koncertu poukázku na Finanční plán ZDARMA.

Přílohy: PDF icon OLYMPIC oslaví kulatiny na turné a Modrá pyramida bude u toho