Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Nejvyšší ocenění opět pro Modrou pyramidu

Nejvyšší ocenění opět pro Modrou pyramidu

V Praze dne 11. 11. 2010

V prestižní soutěži "Fincentrum Banka roku 2010" získala Modrá pyramida již pošesté za sebou nejvyšší ocenění. Na slavnostním večeru na pražském Žofíně převzal ocenění "Stavební spořitelna roku 2010" Jan Pokorný, předseda představenstva a generální ředitel Modré pyramidy.

Ve svém vystoupení poděkoval klientům za důvěru a uvedl, že tuto cenu chápe nejen jako ocenění kvality produktů, ale především ocenění práce lidí - zaměstnanců a hlavně finančních poradců Modré pyramidy, jejichž zásluhou je péče o klienty na vysoké úrovni.

U příležitosti vyhlášení výsledků Jan Pokorný také uvedl: "Velice si vážíme tohoto ocenění, které získáváme již pošesté za sebou, což je velice výjimečné. Ale letos je to o to významnější, že ho získáváme v době, která není pro stavební spoření právě jednoduchá. Věříme, že "pyramida" je a do budoucna stále bude symbolem stability a že stavební spoření bude i nadále stabilní a stabilizující součástí českého finančního trhu."
Modrá pyramida je "Stavební spořitelnou roků 2005 - 2010".

Přílohy: PDF icon Nejvyšší ocenění opět pro Modrou pyramidu