Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida vstoupila na sociální sítě

Modrá pyramida vstoupila na sociální sítě

V Praze dne 28. 11. 2012

Modrá pyramida ve spolupráci s agenturou PHD spustila své firemní profily na sociálních sítích Facebook, Twitter a YouTube. Tímto krokem chce Modrá pyramida svým klientům nabídnout snadnější, rychlejší a dostupnější možnost, jak získat informace, ale také sdělit své zkušenosti se službami a produkty Modré pyramidy a dát podněty k jejich zlepšení. "Vstup na sociální sítě vnímáme jako velkou výzvu, ale zároveň standard, který je v dnešní době vyžadován. Současně chceme poskytnout prostor ke komunikaci i neklientům", uvedl Zdeněk Doboš, ředitel marketingu Modré pyramidy.

O obsah a zodpovídání dotazů se starají vybrané odborné útvary Modré pyramidy. Právě jejich úkolem bude zveřejňovat na profilu aktuální informace a zajímavosti, reagovat na podněty uživatelů a udržovat všechny profily aktivní.

Modrou pyramidu můžete navštívit na níže uvedených oficiálních profilech:

FACEBOOK: http://www.facebook.com/modrapyramida

TWITTER: https://twitter.com/ModraPyramida

YOUTUBE: http://www.youtube.com/ModraPyramida1

Na projektu se podílí skrze Social Media divizi agentura PHD pod accountským vedením Luďka Hatoně, který k projektu doplnil: "Samotnému vstupu Modré pyramidy na sociální sítě předcházelo pečlivé plánování, vytváření komunikačních témat a rovněž výzkum, který zastřešovala naše mateřská společnost Omnicom Media Group, oddělení Research. Všechny vstupy byly zváženy a na jejich základě vznikl projekt, který zapadá do celkové mediální komunikační strategie Modré pyramidy a je zakomponován do dalších kanálů mediálního mixu. Jsme rádi, že klient je novým trendům komunikace nakloněn a sám se aktivně podílí na implementaci komunikační strategie."

Vstup na sociální sítě je dalším krokem Modré pyramidy v rozšiřování komunikačních možností s klienty i  veřejností. V letošním roce již zahájila vydávání klientského magazínu Finanční rádce, který je k dispozici především v elektronické podobě jak pro PC, tak ve verzi pro iPad, kde je využito i spojení s webovou televizí Modré pyramidy, což dělá z Finančního rádce unikátní komunikační prostředek.

Přílohy: PDF icon Modrá pyramida vstoupila na sociální sítě