Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida uvádí na trh nový tarif: TREND

Modrá pyramida uvádí na trh nový tarif: TREND

V Praze dne 12. listopadu 2015 S platností od 20. listopadu uvádí Modrá pyramida na trh nový tarif stavebního spoření – tarif TREND. Společně s tím upravuje koncept Moudrého spoření, v rámci kterého snižuje úrokové sazby úvěrů a upravuje úrokové sazby vkladů. U úvěrů ze stavebního spoření je pro všechny nové smlouvy nově platná úroková sazba 3,49 % ročně. Základní roční úroková sazba vkladů nově činí 0,5 % s úrokovou bonifikací až 0,7 %. Celková úroková sazba tak činí až 1,2 % a včetně státní podpory tak Moudré spoření může dosáhnout celkového zhodnocení vkladů 3,56 % ročně.

V rámci konceptu Moudrého spoření může nový klient k základní úrokové sazbě z vkladu 0,5 % ročně získat navíc bonusové zhodnocení 0,7 %. Stačí přitom splnit běžné podmínky spoření, tedy bude spořit 6 let a vloží na svůj účet stavebního spoření 6 % cílové částky ročně, například při cílové částce 200 000 Kč činí minimální roční vklad 12 000 Kč.

Zvýhodněnou nabídku připravila Modrá pyramida také pro své dlouholeté klienty. Ti mají možnost prodloužení smluv, které již překročily šestiletou vázací dobu. „Prodloužení 6+“ je spojeno s navýšením cílové částky a prodloužení spoření o šest let. K základní úrokové sazbě 0,5 % klient získá úrokový bonus ve výši 0,5 % a jeho vklady tak budou celkem úročeny sazbou 1 %. Pro získání bonusu stačí zachovat stavební spoření po dobu sjednaného prodloužení. Při nesplnění podmínek nehrozí klientovi žádná sankce, pouze ztratí nárok na úrokový bonus.

„Z pohledu klienta je jistě přínosem i to, že celkovou výši úrokové sazby (základní úrokovou sazbu i úrokový bonus) garantuje Modrá pyramida klientovi po celou dobu sjednaného úrokového zvýhodnění - tedy 6 let“, uvádí člen představenstva Modré pyramidy Aleš Mašanský.

Pro stávající klienty, jejichž smluvní úrok u úvěru ze stavebního spoření činí až 6 % ročně, máme připravenu akční nabídku s velice atraktivní roční úrokovou sazbou 3,49 %. Tento úvěr může klient čerpat bez zajištění až do výše 500 tis. Kč a při splnění podmínek dokonce i bez prokazování příjmů (a to až do výše 300 tis. Kč).

Přílohy: PDF icon 1211_2015_modra_pyramida_uvadi_na_trh_novy_tarif.pdf