Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida upravuje úrokové sazby Hypoúvěrů

Modrá pyramida upravuje úrokové sazby Hypoúvěrů

V Praze dne 3.3.2009. S platností od dnešního dne upravuje Modrá pyramida úrokové sazby Hypoúvěrů. Reaguje tak na měnící se potřeby klientů, především s ohledem na rostoucí zájem o úvěry na rekonstrukce a modernizace bydlení. Úroková sazba u Hypoúvěru v programu Rekonstrukce se snižuje o 0,21 % p.a.,  u Hypoúvěru v programu Bydlení a u Hypoúvěru Garant vzroste o 0,2 % p.a., u Hypoúvěru 100 a Hypoúvěru Garant 100 pak o 0,4 % p.a.

Hypoúvěr bude poskytován v programu Bydlení i Rekonstrukce s jednotnou úrokovou sazbou 4,64 % p.a. při akontaci min. 35 % a 4,94 % p.a. bez akontace. Hypoúvěr Garant bude poskytován s úrokovou sazbou 5,19 % p.a., Hypoúvěr 100 s úrokovou sazbou 5,64 % p.a. a Hypoúvěr Garant 100 s úrokovou sazbou 5,89 % p.a. Tyto sazby platí pro nové úvěry a jsou klientům garantovány, pokud si současně s úvěrem založí Modré konto či Modré konto PLUS (v opačném případě je  úroková sazba vyšší o 0,1 % p.a.).

Ostatní úrokové sazby se nemění.

Přílohy: PDF icon Modra pyramida upravuje urokove sazby Hypouveru