Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida snižuje úrokovou sazbu Hypoúvěrů

Modrá pyramida snižuje úrokovou sazbu Hypoúvěrů

V Praze dne 23. 4. 2010.

S platností od 26. dubna snižuje Modrá pyramida úrokovou sazbu Hypoúvěrů GARANT a Hypoúvěrů se splatností do 25 let (včetně) o 0,06 %. Hypoúvěr s touto splatností, který je nejčastěji využíván, klient získá s úrokovou sazbou již 4,99 % p.a., a to bez počáteční akontace a za předpokladu, že ho bude splácet prostřednictvím Modrého konta nebo jiného osobního běžného účtu vedeného v Komerční bance. Ti, kteří tak neučiní, budou mít úrokovou sazbu o 0,2 % vyšší. V případě, že klient bude mít již naspořeno alespoň 35 % cílové částky, bude jeho sazba pouze 4,69 %. Za stejných podmínek a se stejnou úrokovou sazbou bude poskytován i Hypoúvěr GARANT,
neboť  Modrá pyramida vychází vstříc těm klientům, kteří chtějí mít jistotu stálé měsíční splátky po celou dobu trvání úvěru, tedy 20 let
(10 let ve fázi překlenovacího úvěru + 10 let ve fázi přiděleného úvěru).
Modrá pyramida i nadále poskytuje úvěry s LTV do 100 % (do 100 % tržní ceny nemovitosti) a také u těchto úvěrů snižuje úrokovou sazbu – a to u Hypoúvěru GARANT 100 a Hypoúvěru 100 se splatností 25 a méně let na 5,69 % p.a.
Hypoúvěr lze využít na financování koupě či stavby bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Ke všem úvěrům nabízí Modrá pyramida výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.

Přílohy: PDF icon MPSS snižuje úrokovou sazbu Hypoúvěrů