Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida snižuje úrokové sazby Hypoúvěru

Modrá pyramida snižuje úrokové sazby Hypoúvěru

V Praze dne 29. února 2012

S platností od 1. března snižuje Modrá pyramida úrokové sazby u Hypoúvěru, který lze získat s úrokovou sazbou od 3,59 % p.a.
Hypoúvěr je poskytován již od výše 200 000 Kč, je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti a splátky rozložit až na 28 let a to i bez počátečního vkladu.
V loňském roce poskytla Modrá pyramida 3 700 Hypoúvěrů v objemu 5 mld. Kč, průměrná výše Hypoúvěru činila 1 360 000 Kč.
Modrá pyramida poskytuje v rámci komplexního finančního poradenství také hypoteční úvěry Komerční banky, které je od 1. března možné sjednat se sazbou od 3,49 % p.a. pro tří až pětileté fixace.
U Modré pyramidy si mohou klienti vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat i bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího typu pojištění.

Přílohy: PDF icon Modrá pyramida snižuje úrokové sazby Hypoúvěru