Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Moudrého spoření

Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Moudrého spoření

V Praze dne 27. ledna 2012

Až do konce února prodloužila Modrá pyramida možnost uzavřít Moudré spoření s oblíbenou akční nabídkou „2 % + 2 %“ s prémií až 2 000 Kč. Hlavní výhodou je nadstandardní zhodnocení prostředků, které klient vloží na svůj účet. K běžným 2 % úroku z vkladu totiž Modrá pyramida nabízí další zvýhodnění v podobě dodatečného úroku ve výši 2 %. Klient tak může počítat s tím, že částka, kterou vloží na svůj účet v průběhu tzv. upisovacího období, které trvá čtyři měsíce po přijetí Návrhu na uzavření smlouvy, bude úročena bezkonkurenční úrokovou sazbou 4 % po dobu jednoho roku.
Díky prémii 2 000 Kč navíc klient získá tuto výhodnou smlouvu až do cílové částky 200 000 Kč zcela ZDARMA, tzn. bez poplatku za uzavření smlouvy.
Podmínky jsou velice jednoduché - stačí si do 29. února 2012 založit stavební spoření u Modré pyramidy s cílovou částkou maximálně 1 000 000 Kč a vložit na svůj účet stavebního spoření minimálně 10 000 Kč, čímž klient získá úrokové zvýhodnění + 2 %. V případě, že klient vloží počáteční vklad ve výši alespoň 20 000 Kč, získá kromě úrokového zvýhodnění navíc i zmíněnou finanční prémii.
Tato nabídka je vhodná i pro bytová družstva a SVJ, která tak mohou nadstandardně zhodnotit naspořené prostředky ve fondu oprav a případně pak i využít  Renoúvěru Multi pro modernizaci či celkovou revitalizaci bytového domu.
Modrá pyramida přišla jako první s nabídkou úrokového zvýhodnění k účtu stavebního spoření již v  roce 2010 a tento produkt si velmi rychle získal velkou oblibu. Důkazem je výrazný úspěch v prestižní soutěži Hospodářských novin – Nejlepší banka a pojišťovna 2011. V této soutěži obsadil produkt Moudré spoření 2. místo v kategorii BANKOVNÍ INOVÁTOR, o kterém hlasovali klienti a veřejnost.

Přílohy: PDF icon Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Moudrého spoření do konce února