Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Hypoúvěru

Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Hypoúvěru

V Praze dne 2. 5. 2013

Modrá pyramida prodloužila dubnovou akční nabídku Hypoúvěru, která nově platí pro žádosti o úvěr podané až do 17. května 2013. Až do 17. května tedy platí speciální nabídka garantované sazby 3,14 % p.a. u Hypoúvěru 85 a také ocenění nemovitosti ZDARMA.

Hypoúvěr je určen především na pořízení bydlení nebo na rozsáhlejší rekonstrukci. Modrá pyramida ho poskytuje již od výše 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.

Přílohy: PDF icon Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Hypoúvěru_03052013