Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Modrá pyramida nabízí pomoc postiženým povodní

Modrá pyramida nabízí pomoc postiženým povodní

V Praze dne 12. června 2013

Modrá pyramida reaguje na tíživou situaci lidí v oblastech postižených povodní. Těm, kterým velká voda zničila, nebo poškodila domovy, nabízí přednostní vyřízení úvěru na bydlení a bez poplatku za jeho zpracování. Stačí pouze doložit, že se opravovaná nemovitost nachází v oblasti zasažené povodní. „Víme, že lidé budou potřebovat peníze na opravu svých domů a bytů co nejrychleji a proto jsme připraveni jim vyjít maximálně vstříc a vyřídit jim úvěr přednostně a bez poplatku, nabízíme jim také možnost zrychleného výběru finančních prostředků ze stavebního spoření, které mají u Modré pyramidy. Zároveň jsou naši finanční poradci připraveni poskytnout zdarma poradenství v nastalé finanční situaci“, říká obchodní ředitel Modré pyramidy Aleš Mašanský.

Nabídka platí do 31. července 2013. Lidé se mohou obrátit na nejbližší poradenské místo Modré pyramidy, nebo přímo na některého z odborných poradců – kontakty jsou k dispozici na www.modrapyramida.cz

Přílohy: PDF icon Modrá pyramida nabízí pomoc postiženým povodní_12062013