Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Komerční banka a Modrá pyramida jsou připraveny na účast v Programu Zelená úsporám. Komerční banka spouští nabídku EKO úvěrů!

V Praze, 23. dubna 2009 - Komerční banka podporuje maximální využití dotací z Programu Zelená úsporám. Jako první banka na trhu připravila novou řadu atraktivních úvěrových produktů "EKO úvěry".
Komerční banka a Modrá pyramida stavební spořitelna společně uspěly ve výběrovém řízení pro realizaci procesu distribuce dotací v Programu Zelená úsporám organizovaném Státním fondem životního prostředí. Ihned po plném spuštění programu pro pověřené banky budou obě instituce zajišťovat distribuci základních informací žadatelům o dotace, sběr jejich žádostí, zpracování i výplatu dotace.
"Podpora státu je velmi důležitým faktorem pro realizaci projektů v oblasti úspory a využívání obnovitelných zdrojů energie," uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB. Dotace je vždy vyplácena až po uskutečnění investice a v žádném z programů nekryje její plnou výši. Žadatel tedy vždy musí část prostředků vložit ze svého. "Proto nabízíme účastníkům Programu Zelená úsporám možnost spolufinancování investice formou cenově zvýhodněných EKO úvěrů. Neméně zajímavou možností je prostřednictvím EKO úvěrů realizaci investice podstatně urychlit, a dotaci tak získat co nejdříve", dodal Radko Belada.
Žadatelům o dotace Komerční banka nabízí tyto speciální typy účelových půjček:

• EKO Osobní úvěr se splatností až 6 let
  • EKO Úvěr na nemovitost se splatností až 10 let
  • EKO Hypoteční úvěr se splatností až 30 let

Všechny EKO úvěry Komerční banka poskytuje za zvýhodněných úrokových podmínek a bez poplatku za zpracování úvěru!

Přílohy: PDF icon Komerční banka a Modrá pyramida jsou připraveny na účast v Programu Zelená úsporám