Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Jarní novinky Modré pyramidy

Jarní novinky Modré pyramidy

V Praze dne 14. března 2011
Hypoúvěr s akční úrokovou sazbou
Od dnešního dne nabízí Modrá pyramida Hypoúvěr s akční úrokovou sazbou. Pro obdobní od 14. března do 25. dubna 2011 poskytuje slevu z úrokové sazby všech typů Hypoúvěrů až 0,4 %. Tato sleva se odvíjí takto: ke slevě 0,1 % určené pro všechny Hypoúvěry může mít klient slevu 0,2 % při splácení úvěru z běžného účtu vedeného u Komerční banky a dále slevu 0,1 % při sjednání Rizikového životního pojištění PYRAMIDA od Komerční pojišťovny
Hypoúvěr lze nyní získat s úrokovou sazbou 4,39 % p.a., a to bez nutnosti počáteční akontace. Pro klienty, kteří mají u Modré pyramidy naspořeny již určité prostředky, začíná úroková sazba dokonce již od 4,09 % p.a.
Modrá pyramida stále nabízí klientům Hypoúvěry ve výši až 100 % hodnoty nemovitosti, s možností rozložení splátek až na 28 let. Hypoúvěr je vhodný na koupi nebo stavbu nemovitosti nebo na větší rekonstrukci bydlení.
Spoření třetího věku s uzavřením smlouvy zdarma
Pro klienty, kteří již mají bydlení vyřešeno, dosáhli věku 55 let a více a chtějí zhodnotit své úspory, připravila Modrá pyramida zvýhodněné "Spoření třetího věku". Od 14. března do konce července nabízí těmto klientům smlouvu ZDARMA (bez poplatku za uzavření) a s možností výběru prostředků po 3 letech zcela ZDARMA. Nabídka je určena pro první spořící smlouvu klienta u Modré pyramidy nebo pro smlouvu následnou, kdy všechny předchozí smlouvy klienta byly vypořádány do 28. 2. 2011. Uzavření smlouvy ZDARMA se vztahuje na smlouvy uzavřené s cílovou částkou 200 000 Kč. Roční úrok z vkladu je 2 %, vklady jsou ze zákona pojištěny až do výše 100 000 EUR.

Přílohy: PDF icon Jarní novinky Modré pyramidy