Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Interní webová televize Modré pyramidy získala významná ocenění

Interní webová televize Modré pyramidy získala významná ocenění

V Praze dne 29. 10. 2010

Projekt interní webové televize Modré pyramidy se v soutěži Internet Effectiveness Awards 2010 umístil na 2. místě v sekci "Bankovnictví a finance" a na 4. místě v sekci "Nejlepší použití videa". Soutěž Internet Effectivnes Awards hodnotí nejúspěšnější internetová řešení v České republice za uplynulý rok.
"Interní televize znamená pro naši společnost zásadní zefektivnění a zlepšení interní komunikace. Získané ocenění potvrzuje, že jsme se ve využití tohoto média nezmýlili,"  říká Aleš Mašanský, obchodní ředitel Modré pyramidy.
Interní televize slouží nejen k rychlému předávání informací zaměstnancům a finančním poradcům vlastní distribuční sítě, ale také například ke vzdělávání a zlepšování obchodních dovedností. Jednotlivé kanály televize nabízejí reportáže například o efektivním využívání marketingových a prodejních nástrojů, představují nejúspěšnější obchodníky a jejich zkušenosti, nebo vysvětlují společenskou etiketu při kontaktu s klienty. Instruktážní videa obsahují testovací otázky, některá zase prostor pro anketní odpovědi.
"Interní televize je velmi úzce spojena i s naší externí webovou televizí mopytv.cz, která je určena nejen našim klientům, ale i široké veřejnosti. Spoty v mopytv.cz představují produkty a radí, jak je nejlépe využít, v interní televizi se naši obchodníci dozví, jak je nejlépe klientům nabízet,"  doplňuje Hana Vaněčková, ředitelka komunikace Modré pyramidy.
Modrá pyramida provozuje jak interní, tak externí televizi už více než 3 roky ve spolupráci s agenturou Genius Media.

Přílohy: PDF icon Interní webová televize Modré pyramidy získala významná ocenění