Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr se sníženou úrokovou sazbou

Hypoúvěr se sníženou úrokovou sazbou

V Praze dne 15. 1. 2010
Již od 18. ledna 2010  přichází Modrá pyramida s akční nabídkou Hypoúvěrů. V období od pondělí 18. ledna až do 2. března nabízí sníženou úrokovou sazbu Hypoúvěru a Hypoúvěru Garant o 0,3 % p.a. Toto snížení platí pro ty klienty, kteří si zároveň založí Modré konto nebo Modré konto Plus – těm, co tak neučiní, bude úroková sazba snížena  o 0,2 % p.a.

Úroková sazba Hypoúvěru  bude začínat již na 4,59 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s úrokovou sazbou 4,89 % p.a. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 5,14 % p.a., u Hypoúvěru 100  pak  5,59 % p.a. a u Hypoúvěru Garant 100 je akční úroková sazba 5,84 % p.a. (tyto sazby platí pří současném uzavření Modrého konta nebo Modrého konta Plus).

Pokud chce klient využít  těchto výhod, ale peníze čerpat  později,  může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Modrá pyramida přichází se zvýhodněnou nabídkou jako první ze stavebních spořitelen. Chce tak vyjít vstříc všem, kteří chtějí začít s pořizováním či vylepšování bydlení již brzo na jaře.

Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Je možné jej čerpat již od výše

300 000 Kč a splácet až 28 let.  Modrá pyramida  nabízí ke všem úvěrům výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.  RŽP Pyramida  je možné  také dodatečně uzavřít k již poskytnutým úvěrům.

Přílohy: PDF icon Obchodní a finanční výsledky Modré pyramidy v roce 2009