Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr se slevou a výhodnějším pojištěním

Hypoúvěr se slevou a výhodnějším pojištěním

V Praze dne 26. 8. 2010

Modrá pyramida nabízí nyní Hypoúvěr a Hypoúvěr Garant se sníženou úrokovou sazbou až o 0,4 % p. a.
Tato akční nabídka trvá do 3. října a snížení úrokové sazby o 0,4 % p. a. platí pro ty klienty, kteří budou splácet úvěr z běžného účtu vedeného v Komerční bance, a kteří si zároveň k úvěru sjednají Rizikové životní pojištění PYRAMIDA od Komerční pojišťovny.
„Uzavření pojištění k úvěru není u Modré pyramidy povinné, ale úrokovým zvýhodněním chceme klienty motivovat k tomu, aby si Rizikové životní pojištění PYRAMIDA uzavřeli, protože pomůže zabezpečit je i rodinu v případě potíží se splácením. Navíc jsme podmínky pojištění upravili tak, že má nyní vyšší krytí, čímž ještě více ochrání klienta a je pro hlavní cílovou skupinu klientů levnější. Každý si volí rozsah pojištění sám, přičemž pojistka kryje všechna základní rizika: úmrtí, plnou invaliditu, pracovní neschopnost i ztrátu zaměstnání. Rozhodně toto pojištění klientům doporučuji“, říká Zdeněk Doboš, ředitel marketingu Modré pyramidy.

Úroková sazba Hypoúvěru začíná již na 4,29 % p. a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s úrokovou sazbou 4,59 % p. a. Pro ty, kteří nebudou úvěr splácet prostřednictvím účtu v KB, ale uzavřou si RŽP PYRAMIDA, bude platit úroková sazba o 0,2 % p. a. vyšší, a pro ty, kteří neuzavřou ani RŽP, to bude více o 0,1 % p. a.

Pokud chce klient využít tuto akční nabídku, ale peníze čerpat později, může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Je možné jej čerpat již od výše 300 000 Kč a splácet až 28 let.

Modrá pyramida poskytla již 40 500 Hypoúvěrů v celkovém objemu 41 mld. Kč.

Přílohy: PDF icon Hypoúvěr se slevou a výhodnějším pojištěním