Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr Modré pyramidy s nižší úrokovou sazbou

Hypoúvěr Modré pyramidy s nižší úrokovou sazbou

V Praze dne 10. 6. 2010
S platností od 10. června snižuje Modrá pyramida úrokovou sazbu všech typů Hypoúvěrů o 0,2 % p. a. Klient, který má již naspořeno min. 35 % cílové částky, může nyní Hypoúvěr získat s úrokovou sazbou 4,49 % p. a., ale i ten, kdo zatím nemá nic naspořeno, získá velice výhodnou úrokovou sazbu 4,79 % p. a. Tyto úrokové sazby platí pro Hypoúvěr se splatností do 25 let a za předpokladu, že ho klient bude splácet prostřednictvím Modrého konta nebo jiného osobního běžného účtu vedeného v Komerční bance. Ti, kteří tak neučiní, budou mít úrokovou sazbu o 0,2 % vyšší.
Od stejného data se snižují sazby také u Hypoúvěru GARANT – ten je nyní poskytován se stejnou sazbou jako Hypoúvěr, tedy 4,79 % p. a., neboť Modrá pyramida vychází vstříc těm klientům, kteří chtějí mít jistotu stálé měsíční splátky po celou dobu trvání úvěru, tedy 20 let (10 let ve fázi překlenovacího úvěru + 10 let ve fázi přiděleného úvěru).
Modrá pyramida i nadále poskytuje úvěry s LTV do 100 % (do 100 % tržní ceny nemovitosti) a také u těchto úvěrů snižuje úrokovou sazbu – a to u Hypoúvěru GARANT 100 a Hypoúvěru 100 se splatností do 25 let na 5,49 % p. a.
Hypoúvěr lze využít na financování koupě či stavby bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Ke všem úvěrům nabízí Modrá pyramida výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.

Přílohy: PDF icon Hypoúvěr Modré pyramidy s nižší úrokovou sazbou