Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr Modré pyramidy nyní s nižší sazbou

Hypoúvěr Modré pyramidy nyní s nižší sazbou

V Praze dne 8. prosince 2014 Tuto sazbu Modrá pyramida garantuje pro všechny Hypoúvěry ve výši do 85 % hodnoty zastavované nemovitosti s žádostí podanou od 8. 12. 2014 do 13. 2. 2015 a při podpisu smlouvy do 31. 3. 2015. Podmínkou získání garantované sazby je zasílání příjmu na běžný účet v KB a k úvěru sjednané rizikové životní pojištění Pyramida od Komerční pojišťovny.

Hypoúvěr je určen především na pořízení bydlení nebo na rozsáhlejší rekonstrukci. Modrá pyramida ho poskytuje již od výše 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.

Přílohy: PDF icon Hypoúvěr Modré pyramidy nyní s nižší sazbou