Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr Modré pyramidy bez poplatku

Hypoúvěr Modré pyramidy bez poplatku

V Praze dne 1. září 2015 S platností od dnešního dne nabízí Modrá pyramida možnost sjednání Hypoúvěru bez poplatku za zpracování úvěru a za ocenění nemovitosti. Tato nabídka platí pro Hypoúvěry s žádostí podanou od 1. 9. do 30. 9. 2015.

„K mimořádně nízkým úrokovým sazbám přidáváme nyní zpracování úvěru a ocenění hodnoty nemovitosti zdarma. Teď je ten nejlepší okamžik k pořízení vlastního bydlení,“ uvádí Martin Sikora z marketingu Modré pyramidy.

Modrá pyramida poskytuje Hypoúvěr již od 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 30 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na revitalizaci bytových domů je vhodný Renoúvěr Multi. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.

Přílohy: PDF icon 0109_2015_hypouver_bez_poplatku.pdf