Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr Modré pyramidy bez poplatků

Hypoúvěr Modré pyramidy bez poplatků

V Praze dne 1. dubna 2015 S platností od dnešního dne nabízí Modrá pyramida možnost sjednání Hypoúvěru bez poplatku za zpracování úvěru a s oceněním nemovitosti zdarma. Tato nabídka platí pro Hypoúvěry ve výši do 85 % hodnoty zastavované nemovitosti a s žádostí sjednanou od 1. 4. do 30. 4. 2015, přitom s historicky nejnižší úrokovou sazbou Hypoúvěru 1,99 % p.a.

„Pořízení vlastního bydlení nebylo ještě nikdy jednodušší. Kromě mimořádně atraktivní úrokové sazby nově nabízíme v průběhu dubna sjednání Hypoúvěru bez poplatků,“ uvádí Dalibor Dražan, obchodní ředitel Modré pyramidy.

Modrá pyramida poskytuje Hypoúvěr již od 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení - například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na revitalizaci bytových domů je vhodný Renoúvěr Multi. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již osm.

Přílohy: PDF icon Hypoúvěr Modré pyramidy bez poplatků