Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Hypoúvěr GARANT s nižší úrokovou sazbou

Hypoúvěr GARANT s nižší úrokovou sazbou

V Praze dne 10. 3. 2010

V současné době klienti stále více vyhledávají produkty, které jim zajistí co nejvyšší míru jistoty, že se podmínky, za kterých sjednají financování bydlení nezmění. Modrá pyramida vychází těmto potřebám vstříc a snižuje  úrokovou sazbu u Hypoúvěru GARANT o 0,19  % p.a. na  5,25 % p.a.

Hypoúvěr  GARANT je určen právě těm klientům, kteří chtějí mít neměnnou výši měsíčních splátek po celou dobu splatnosti úvěru, tedy 20 let (10 let ve fázi překlenovacího úvěru + 10 let ve fázi přiděleného úvěru). Hypoúvěr GARANT lze  čerpat s nulovou akontací a Hypoúvěr GARANT  100 až do sta procent ceny nemovitosti.

Od března tak Modrá pyramida sjednocuje úrokové sazby u Hypoúvěrů. Nyní platí stejná úroková sazba pro Hypoúvěr i pro Hypoúvěr GARANT a její výše je  5, 25 % p.a., u Hypoúvěru 100 a Hypoúvěru Garant 100 je úroková sazba 5,95 % p.a. Novinkou je to, že si tuto úrokovou sazbu může klient snížit o 0,2 % p.a., pokud bude svůj úvěr splácet prostřednictvím Modrého konta, Modrého konta Plus nebo jiného osobního běžného účtu vedeného v Komerční bance.

S využitím této výhody může klient získat Hypoúvěr GARANT s úrokovou sazbou již 5,05 % p.a. a to bez nutnosti akontace, přitom  s jistotou stejné výše měsíčních splátek.

Hypoúvěr lze využít na financování koupě či stavby bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Ke všem úvěrům nabízí Modrá pyramida výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.

Informace k Hypoúvěru Garant naleznete  také na webové MOPY TV  Modré pyramidy:

Přílohy: PDF icon Tisková zpráva - Hypoúvěr Garant