Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Do Modré pyramidy nově i pro úvěr na auto

Do Modré pyramidy nově i pro úvěr na auto

V Praze dne 23. února 2012

Modrá pyramida dále rozšiřuje paletu svých produktů a služeb. V rámci finančního poradenství klientům nabízí nejen stavební spoření a úvěry na bydlení včetně hypoték, ale také celou řadu bankovních a pojišťovacích produktů. Například si zde můžete zřídit „povinné ručení“ i havarijní pojištění auta, ale také si ve všech poradenských centrech a u finančních poradců Modré pyramidy můžete vyřídit úvěr na auto.

Úvěr MojeAuto, který je určen na koupi nového i ojetého auta, přináší mnoho výhod - klient získá peníze ještě před výběrem konkrétního automobilu, úvěr má schválen do 15 minut a peníze na účtu do 2 pracovních dní, což může zásadně vylepšit jeho vyjednávací pozici při koupi. Klient navíc může zároveň uzavřít výhodné povinné ručení a havarijní pojištění.

Na podporu prodeje produktu MojeAuto připravila Modrá pyramida soutěž pro všechny. Až do konce března se mohou všichni klienti (noví i stávající) zúčastnit soutěže o poukázku na benzín v hodnotě 1 000 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou se dozví v poradenských centrech nebo přímo u finančních poradců Modré pyramidy.

Tato akce trvá do 31. března.

Bližší informace v poradenských centrech Modré pyramidy.

Poskytovatelem úvěru MojeAuto je ESSOX s.r.o., IČ 26764652.

Přílohy: PDF icon Do Modré pyramidy nově i pro úvěr na auto