Hlavní strana > O nás > Tiskové zprávy > Akční sleva Hypoúvěrů

Akční sleva Hypoúvěrů

Od 24. srpna do 5. října akční sleva Hypoúvěrů

Od pondělí 24. srpna až do 5. října 2009 nabízí Modrá pyramida sníženou úrokovou sazbu Hypoúvěru a Hypoúvěru Garant  o 0,2 % p.a. Toto snížení platí pro ty klienty, kteří si zároveň založí Modré konto nebo Modré konto Plus – ti, co tak neučiní, mohou počítat se snížením o 0,1 % p.a.

Úroková sazba Hypoúvěru tak bude začínat již na 4,54 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s roční úrokovou sazbou 4,84 % p.a. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 5,09 % p.a., u Hypoúvěru 100 pak 5,54 % p.a. a u Hypoúvěru Garant 100 činí akční úroková sazba 5, 79 % p.a. (tyto sazby platí pří současném uzavření Modrého konta nebo Modrého konta Plus).

Pokud chce klient využít těchto výhod, ale peníze čerpat později, může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci bydlení. Je možné jej čerpat již od výše 300 000 Kč a lze ho splácet až 28 let. Modrá pyramida klientům nabízí ke všem úvěrům výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.  Novinkou letošního roku je to, že RŽP Pyramida je možné dodatečně uzavřít k již poskytnutým úvěrům.

Přílohy: PDF icon Akční sleva Hypoúvěrů